Cégünkről

A Deak Trans vállalat 1999-ben alakult. Tevékenységünk első éveiben nemzetközi teherszállitással foglalkoztunk, majd fokozatosan áttértünk a fafeldolgozásra mivel a minőségi bútor alapanyag hiánya a piacon azt jelezte, hogy szükség van olyan gyártókra akik le tudják gyártani a legmegbízhatóbb anyagokat.

Így láttunk neki 2004-ben az alapanyag gyártásnak bútorokhoz és épületekhez. Az évek során sikerült elérni azt a megbízható minőséget, ami elősegíti úgy a minőségi bútorgyártást, mint az épületanyag gyártást. Ugyanakkor cégünk már rendelkezik az FSC engedéllyel is.

A 30 alkalmazottat számláló Deak Trans jelenleg keményfából (bükk, tölgy) gyárt bútoralapanyagnak szánt deszkát és fenyőfából épületanyagokat: szarufát, gerendát, deszkát. Fő célunk a minőségi bútor és épületanyag előállitása.

Kapacitásunk már elérhetővé teszi az egyéni rendelések kiszolgálását is, tehát bárki igényét ki tudjuk szolgálni a piacon.

Forduljon hozzánk bármikor bizalommal!

Szolgáltatásaink

Bútor alapanyag

A következő faanyagokból készítünk minőségi bútor alapanyagot: bükk, tölgy és fenyő. Úgy félszáraz és nyers vagy első- és másodosztályú anyagokból dolgozunk, 2-4 m hosszúságban. Ezek előregyártott elemek. A végtermék félkész árú.

Épület alapanyag

Épülethez használt alapanyagokat készítünk bükkfából, tölgyből és fenyőből. Alapanyagaink kiválóak ugyanakkor lépcsőkhöz, teraszokhoz, kerítésekhez és háztetőkhöz is. Gyártunk még gerendákat, szarufákat, cserepezőlécet és zsaluanyagot is. Az általunk gyártott gerendák hossza maximum 11 méter.

Egyéni rendelések

Kérésre eleget teszünk egyéni rendeléseknek is. Sorozatgyártott termékeket igényelhet kollégáinktól.

Kerítéselemek

Kerítéselemeket gyártunk tölgyfából és fenyőfából. Az elkészített elemeket félkész állapotban szállítjuk gyalulva és szabva.

Raklap alapanyag

Minden méretű raklaphoz gyártunk szükséges alapanyagokat. Rendelésre, méretre szabva szállítjuk a terméket.

Egyedi megrendelések

Amennyiben egyedi darabokat szeretne rendelni, kérjük jelezze kollégáinknak, mi pedig megegyezés alapján legyártjuk a kívánt elemet.

Egyedi megrendelések

Hogyha egy nagyobb projekt kivitelezésében gondolkodik, és hiányzik a faalapanyag, forduljon hozzánk bizalommal. Személyre szabott ajánlatot és árajánlatot is készítünk a megrendelés méretétől függően.

Keresse hozzáértő kollégáinkat.

Csapatunk

Rólunk mondták

R. F.
Ügyintéző, Reif Saw Mill SRL

Bizalommal ajánljuk a Deak Trans céget, mert bizonyítottan kölcsönös tiszteletben képes együttműködni partnereivel.

P. L.
Beszerzési igazgató, Nikmob SRL

Bizalommal ajánljuk a Deak Trans céget, bármilyen szintű együttműködés és közös cél elérésében.

Partnerek

SC Nikmob SA

SC Reifsaw Mill SRL

SC Novalems Invest SRL

SC Monoradas SRL

Kapcsolat

Elérhetőségek

S.C. DEAK TRANS S.R.L
Reg Com: J26/521/1999
CUI:RO12033168

Str. Praidului 143, Sovata

deaktrans@deaktrans.ro

Kakucs Attila: 0742377446

Deák Attila: 0728128111